TRAVEL & WINES

Unieke gastvrijheid in de Afghaanse keuken

Gastvrijheid is in de afghaanse keuken een onmisbaar begrip. Daarom krijgen onze gasten ook alleen het allerbeste aangeboden van de Afghaanse keuken. Wij bieden voor diegenen een unieke culinaire ervaring en dat is in ons restaurant het uitgangspunt. Bij ons draait het om balans. De Afghaanse keuken is een onontdekte schat van smaakvolle en gezonde gerechten. Het is lekker gekruid, niet te pittig maar zeker ook niet vlak. Kruiden en specerijen spelen een belangrijke rol bij ons. In Afghanistan zijn ze in het hele land volop vers en gedroogd te krijgen. Neem bijvoorbeeld mint, kardemom, zwarte peper, saffraan, kurkuma, gember, knoflook en verse koriander. Maar ook (gedroogd) fruit en diverse soorten noten zijn een belangrijk onderdeel in de Afghaanse keuken.

Uitgebreid genieten van Afghaans eten

Met ons Afghaans eten geniet u van de overheerlijke dagverse gerechten. Naast onze exotische smaken, bereiden wij ook veel aandacht voor de verse ingredi├źnten die wij gebruiken en de bijzondere kruiden. Al het Afghaanse eten wordt daarom ook dagvers en huisgemaakt voor u bereid. Wij willen alleen de ultieme smaakbeleving aan onze gasten meegeven.

Geniet daarom bij ons van de natuurlijke en verfijnde smaken in onze authentieke Afghaanse gerechten. Zo kunt u bij ons genieten van Mantoe op traditionele wijze bereid, verse Palaw rijst, onze Samosa, heerlijk gevulde bladerdeeg met een mengsel van onder andere aardappelen met diverse groenten of kippenvlees of een Firni als dessert!
HOW WE STARTED

Maak kennis met ons Afghaans eten

Bij Kabul Foods laten wij u niet alleen graag kennis maken met de Afghaanse keuken, maar laten wij ook graag onze cultuur aan u zien. Zo kennen wij naast Afghaans eten ook een aantal leuke tradities. Een van de Afghaanse gewoontes is om gedroogd fruit te eten bij de thee. En wist u ook dat wij bijna altijd alleen maar zwarte of groene thee drinken? Benieuwd naar ons menu? Bekijk het snel!

Catering

Wilt u ook een traditionele en uitgebreide Afghaanse catering op locatie? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
GA VERDER

Ons menu

Maak kennis met de authentieke Afghaanse keuken en bekijk onze huisgemaakte gerechten boordevol unieke smaken.
GA VERDER