TRAVEL & WINES

Verras uw gasten met een Afghaanse catering

Bent u op zoek naar catering in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al onze gerechten worden volgens origineel recept vers bereid en bezorgd op uw gewenste locatie. Wij geven graag uw verjaardag, bijeenkomst, (tuin)feest of bruiloft een unieke Afghaanse uitstraling. Zo kunt u uw gasten op een aangename wijze verrassen en kennis laten maken met de authentieke Afghaanse catering. Ook bij onze catering bereiden wij het eten dagvers voor u. Zodat uw gasten de ultieme Afghaanse smaakbeleving krijgen. Kabul Foods is er voor uw catering in Utrecht.

Catering aan huis

Kabul Foods verzorgt voor u cateringen op maat. Vers, huisgemaakt en vol met passie verzorgen wij graag uw catering in Utrecht. Samen met u stellen wij een uitgebreid menu samen. Er wordt rekening gehouden met al uw wensen en houden dit dan ook als leidraad vast. Zodat wij u een geslaagd resultaat kunnen garanderen. Liever een all-in catering met zowel koud- als warme gerechten? Of alleen warme traditionele Afghaanse hoofdgerechten? Alles is mogelijk. Wij verzorgen Afghaanse hapjes, voorgerechten, salades, hoofdgerechten en desserts naar wens met onze catering in Utrecht.

Catering op locatie

Een feest organiseren en verder geen zorgen hebben over het eten van uw gasten? Ook een catering aan huis behoort tot de mogelijkheden. Zo kunt u zelf van uw feest genieten terwijl wij het eten voor uw gasten verzorgen. Een goede bereiding, ingrediënten van goede kwaliteit en een mooie presentatie zijn belangrijke elementen bij Kabul Foods. Kortom, voor een geslaagd feestje mét lekker eten van goede kwaliteit bent u bij Kabul Foods aan het juiste adres.
HOW WE STARTED

Neem vrijblijvend contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op nummer: 0302690456

Over ons

Nieuwsgierig geworden naar de Afghaanse keuken en onze unieke tradities? Wij vertellen u hier graag meer over.
GA VERDER

Onze menu

Maak kennis met de authentieke Afghaanse keuken en bekijk onze huisgemaakte gerechten boordevol unieke smaken.
GA VERDER